Vinduspusserutstyr til vindusrengjøring


Vårt utvalg av vinduspusserutstyr er bredt og du kan f.eks. finne en vindusskraper som passer perfekt i bredden til rutene i akkurat dine vinduer. På denne måten blir hele prosessen ikke bare raskere, men etterlater også feilfritt resultat.

Les vår guide:"7 enkle tips når du skal pusse vinduer"

Utstyr til vindusvask

Med profesjonell vinduspusserutstyr i hendene blir vindusrengjøringen til en lek. Det er faktisk helt riktig når man hører andre si at halve arbeidet er å ha rette verktøyene. Dette sparer tid og kan sees på sluttresultatet når du investerer i vinduspusserutstyr av høy kvalitet.

Du kan også finne naler som brukes til å såpe vinduene dine inn. Dessuten har vi teleskopstaver som lar deg utføre vinduspuss på selv store elementer, takvinduer og ruter som sitter i høyt opp. På denne måten slipper du å hente stigen.

En stor del av vårt utstyr til vindusvask kommer fra Unger, men vi har også reservedeler bl.a. Nilfisk Smart.

Bruk også vinduspusseutstyr til solcellene dine

For det meste kan utstyr for vinduspuss også brukes til rengjøring av solceller. Dette er en teleskopstav opplagt ettersom den lar deg komme helt ut i kantene av større solcellepaneler. Det er ofte her som smuss hamner.

Du vil også finne spesielt rengjøringsmiddel til akkurat solceller, noe som både beskytter og virker smussavvisende fremover.