Hurtig, sikker og korrekt levering er like viktig for oss, som det er for deg

Hvem er Quickparts?

Quickparts er en del av Tridan, en av skandinavias største uavhengige grossist av reservedeler og tilbehør til hvitevarer, deler til støvsugere, vinduspusseutstyr, monteringsdeler til varmepumper og mye mer.
Vi har levert kvalitetsreservedeler til profesjonelle installatører og montører helt siden 1977, og vi er blant de profesjonelle i bransjen kjent som en pålitelig, hurtig og serviceinnstilt leverandør.

Quickparts finnes i Norge, Danmark og Sverige og sender årlig ut ca. 120.000 pakker til kunder i hele Norden. Vår målsetning er at alle bestillinger gjort innenfor vanlig arbeidstid behandles og gjøres klar samme dag. Quickparts er opprettet med norsk organisasjonsnummer og står i MVA-manntallet. Du betaler derfor norsk moms når du handler hos oss, og det er ingen ekstra gebyrer eller avgifter til toll når du handler hos oss.

Når du handler hos Quickparts kan du dra nytten av våre fagkunnskaper og få hjelp til å finne den delen du mangler. Så får du riktig del – med det samme.
Vi kan også gi deg råd om reparasjoner du selv kan klare, og når det kan være en god ide å ta kontakt med en fagmann. Hos oss får du veiledning, og er vi i tvil, så sender vi heller kunder til en autorisert tekniker eller original produsent. Det viktigste er at du får hjelp til å løse ditt problem, og får reparert ditt produkt.

Kontakt oss hvis du ikke finner reservedelen som du leter etter. Vi har over 8.000 av de mest brukte delene på vårt eget lager, og vi har tilgang til mer enn 6 millioner originale reservedeler og tilbehør fra stort sett alle hvitevareprodusenter, samt et bredt utvalg av alternative deler i høy kvalitet til de mest brukte delene i hjemmet.

Hvorfor heter hjemmesiden Quickpart.no, når firmaet heter Quickparts?

Firmaet Quickparts ble registrert i Brønnøysundregisteret i 2015. Den gang hadde man ikke planlagt en hjemmeside, og da den skulle på plass noen år senere var det et annet firma som hadde kapret domenet quickparts.no. De ville ikke gi slipp på det, og da vi skulle lanseres i Norge ble det bestemt at man skulle bruke domenet quickpart.no. Derfor handler du hos Quickparts på Quickpart.no :-)

Quickparts Business

Quickparts Business er for profesjonelle hvitevarereparatører, varmepumpeinstallatører, kjøleteknikere, offentlige institusjoner, butikker, sameier, boligbyggelag, utleiere med flere leiligheter, campingplasser osv. Kort sagt – alle som har et regelmessig, større behov for reservedeler og tilbehør, eller som skal bruke EHF-faktura når det handles inn.

Hos oss får du en konto, logger inn, finner det du skal ha, og får regninga elektronisk. Enklere blir det ikke.
Les mer om mulighetene her.

Hjemmesiden Quickpart.no eies og drives av Quickparts by Tridan, Fynsgade 12-14, 6400 Sønderborg, Danmark.

Quickpart.no har fått Ecommerce Europe Trust Mark, og vi oppfordrer våre kunder til å besøke dem direkte for ytterligere informasjon om kriteriene for å få dette tillitsstemplet for e-handel.

Vi syns ikke selv vi er vanskelige, men et av kriteriene vi skal leve opp til for å kunne ha Ecommerce Europe Trust Mark, samt norske lovkrav om forbrukerbeskyttelse, er det en rekke betingelser du skal akseptere hvis du vil handle hos oss. Du kan lese mer om dem her.