Vi står inne for den høye kvaliteten på VVS-utstyr fra våre leverandører.


Her på siden finner du blant annet termostater, blandebatterier, bad- og kjøkkenarmaturer og VVS-utstyr som Waterblock Aquastop, gummipakninger, samlestykker og forskruninger.

Vi har et bredt utvalg av de mest vanlige varene innenfor VVS, hvor holdbarheten og funksjonaliteten er i fokus.

Badeutstyret skal det også være styr på, så selvfølgelig finner du også et bredt utvalg av toalettseter, dusjhoder, slukrister og mye mer.

Trenger du hjelp, eller fant du ikke det du lette etter, så ta endelig kontakt med vår erfarne kundeservice på telefon 31900014, via chatten, eller send en beskjed til mail@quickpart.no

Vi hjelper deg gjerne med å finne nøyaktig den delen du trenger.

Kvalitets VVS til eiendom og håndverk

Da mange av våre næringslivskunder har ansvar for det generelle vedlikeholdet av inventar i eiendommer, hoteller, skoler og lignende, har de etterspurt muligheter for å få kjøpt de mest alminnelige produktene til kjøkken, bad og WC. Derfor har vi opprettet et lite produktsortiment for å imøtekomme kundenes ønske.

VVS-reservedeler i høy kvalitet

Våre reservedeler har høy kvalitet og det samme gjelder vårt tilbehør. Det er din sikkerhet for at du alltid får en ordentlig vare – uansett om du kjøper en original del fra samme merke, eller en alternativ reservedel med samme funksjoner, men av et annet fabrikat.

Slik finner du den reservedelen du trenger

Vi har gjort det enkelt å finne akkurat de reservedelene som du mangler.

Under hver enkelt vare kan du se hvilke modeller delen passer til. Via søkefunksjonen øverst på siden kan du søke på både modellnummer, type reservedel eller fabrikat.

Reservedeler med rask levering

Vi sender varer fra vårt lager alle hverdager og du kan velge levering med Bring eller PostNord.

I begge tilfeller sendes varene dine med sporingskode, så du alltid vet hvor de er og dermed vet når du kan forvente å få levert pakken med dine reservedeler. Du kan også velge om du vil ha pakken levert til et hentekontor, hjem på døren eller levering på jobb. Da skal du bare være oppmerksom på at du skal huske å sette firmaet som mottaker, og deg selv som kontaktperson.

Reservedeler som bestillingsvarer

Finner du ikke akkurat den reservedelen du mangler, så ta kontakt med vår erfarne kundeservice. Vi har vårt eget store lager, men også tilgang til flere millioner varer hos våre samarbeidspartnere og derfor er sjansene store for at vi kan skaffe akkurat de reservedelene du mangler – også selv om du ikke finner dem her på siden.

Vi sitter klare ved telefonen på 31900014 mandag–torsdag fra kl. 08.00 til 16.30 – og fredag fra 08.00 frem til 13.30. Vil du heller sende en e-post, så er adressen mail@quickpart.no Vi besvarer din e-post innen 24 timer på hverdager