Quickhjelp - Repair if you care!


Vi kan ikke reparere maskinen for deg, men vi gjør hva vi kan for å hjelpe deg godt i gang. Du kan selv utforske vårt hjelpeunivers, og bli klokere på hva som eventuelt kan være galt, og hvordan du løser det.

Trenger du ytterligere hjelp, kanskje fra en fagmann?

Har du bruk for mer hjelp og veiledning, så kan vår kundeservice kontaktes via chatten her på siden, hvor du kan tilføye bilder eller videoer til beskjeden, noe som gjør feilsøkingen mye enklere. Vi kan også kontaktes på telefon 31 90 00 14 eller mail@quickpart.no, og vi svarer stort sett med det samme i kontortida, som er mandag – torsdag 08.00-1630 og fredag 08.00-13.30.

Vi vet hva du selv kan og bør reparere, og når det kan være en god ide å gi jobben videre til en fagmann. Spør oss om råd hvis du er i tvil – vi reparerer ikke noe selv, og kan derfor gi deg en helt uavhengig vurdering av oppgaven.

Hold deg oppdatert på siste nytt

Vi oppdaterer løpende vårt univers med nyheter og kunnskap fra produsenter, andre reparatører, nye videoer og lignende.
Motta vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook – så er du alltid blant de første som får siste nytt om reparasjoner og vedlikehold, og hvem vet, kanskje til og med gode tilbud og rabatter.