Bestil firmakonto
Felt merket med stjerner (*) er påkrevd.
Personvern *

Firmakonto i Quickparts Business


Quickparts Business gjør det enkelt for deg som bedriftskunde, offentlig institusjon eller lignende. å handle på Quickparts.
Det er mulighet for E-faktura eller direkte fakturering.
Quickparts Business er for profesjonelle montører, eiendomsforvaltere eller reparatører som ikke kjøper varer til eget bruk, men bruker dem som en del av sitt arbeid, samt alle andre bedriftskunder som primært trenger varer fra vårt sortiment til eget bruk.
Hvis du er hvitevarereparatør, varmepumpeinstallatør, kjølesystem eller lignende, bruker du større mengder enkeltartikler eller kjøper regelmessig i større mengder, det er mulig å inngå en spesiell avtale.
Det er gratis å være en del av Quickparts Business, og du forplikter deg ikke til et minimumskjøp eller et visst antall bestillinger.
Som Quickparts Business-kunde får du en felles pålogging, og du bestemmer hvem i organisasjonen din som skal ha tilgang.

Slik blir dere en del av Quickparts Business

Utfyll kontaktskjemaet nedenfor og beskriv kort i kommentarfeltet hvilke deler/utstyr dere trenger, så blir dere kontaktet av oss og får en konto.
Haster det? Send innkjøpsrekvisisjon og fakturaopplysninger til mail@quickpart.no så ekspederer vi den med det samme.

Hvis dere gjerne vil høre mer før dere bestemmer dere, er dere velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 31 90 00 14, via chatten her på siden eller sende en e-post til mail@quickpart.no. Vi svarer (stort sett) med det samme, og hjelper dere gjerne i gang, eller med å finne riktige deler og tilbehør.