Kontakt kundeservice på tlf. 31 90 00 14 - mail@quickpart.no - eller skriv til oss på chatten.
Logg inn

Reservedeler & tilbehør til hvitevarer

Hos Quickparts finner du et av de største online utvalget innen reservedeler eller tilbehør til hvitevarene i hjemmet ditt. Enten du trenger reservedeler eller tilbehør til vaskemaskin, tørketrommel, kaffemaskin, komfyr, ovn, kokeplate, barbermaskin eller noe annet, så har du muligheten til å velge det her.

Trenger du hjelp til hvilke reservedeler til hvitevarene dine du spesifikt trenger, får du gjerne kontakte kundeservice på mail@quickpart.no eller 31 90 00 14.

Du kan også bruke vår chatfunksjon nederst til høyre.

Reservedeler til hvitevarer av høy kvalitet

Reservedelene våre til hvitevarer er av høy kvalitet, og det samme gjelder tilbehørene våre. Dette er din sikkerhet for at du alltid får en ordentlig produkt - uansett om du kjøper en original del av samme merke som hvitevaren din eller en annen reservedel av samme funksjoner men av en annen produsent.

Hvordan finne den delen du trenger

Vi har gjort det enkelt å finne akkurat de reservedelene du mangler til hvitevarene dine. Først klikker du på den hvitevaren du mangler deler eller tilbehør til. Deretter velger du hvilket merke varen har, samt hvilke konkrete reservedeler som det handler om.

Under hvert produkt kan du se hvilke modeller fra merket som reservedelen passer til. Du kan også søke på både modellnummer, type reservedel eller produsent via søkefunksjonen øverst på siden.

Du kan finne ut hvilket modellnummer som hvitevaren din har ved å sjekke bruksanvisningen, eller se etter et klistremerke med modellnummeret. Dette merket er plassert på hvitevarens dør eller på baksiden. Hvis du er usikker på hvilken modell du har, hjelper vi deg gjerne med dette - enten via chat, e-mail eller telefon.

Reservedeler til hvitevarer med rask levering

Vi sender varer fra vårt lager hver ukedag, og du kan velge levering med Postnord.

Varene sendes med sporingskode, slik at du alltid vet hvor pakken er på vei og når du kan forvente levering. Du kan også velge om du vil ha pakken levert i en pakkebutikk eller på jobben din.

Reservedeler til hvitevarer som bestillingsvare

Hvis du ikke finner de delene du mangler kan du også ta kontakt med kundeservicen vår. Vi har et eget stort lager, men også tilgang til millioner av produkter fra samarbeidspartnere, og derfor er sjansen for at vi kan tilby akkurat de delene du trenger svært stor - selv om du ikke finner den her på siden.

Vi er tilgjengelige på telefon 31 90 00 14 mandag-torsdag fra. 8.00 til 16,30 - og fredag til 13.30. Hvis du vil sende en mail kan du sende denne til mail@quickpart.no. Vi svarer på e-mail innen 24 timer på hverdager.