Glasskanner til Moccamaster


Ser du etter:


Kaffetraktere fra Moccamaster er en favoritt for veldig mange, da den er kjent for sin høye kvalitet, lange levetid og en god og rask kaffebrygging. Har du en ødelagt glasskanne, er det likevel håp, da vi i Quickparts har et bredt utvalg av ulike glasskanner som passer til forskjellige kaffetraktere fra Moccamaster. Det er viktig at den glasskannen du kjøper passer din Moccamaster kaffetrakter. Vi i Quickparts tilbyr da originale og gode glasskanner, sånn at du kan sørge for at trakteren kan brygge ordentlig igjen.

Hvorfor er glasskanner så viktig for kaffetraktere?

Glasskanner er en meget viktig del av en kaffetrakter, da det er den delen som oppbevarer kaffen som blir brygget. Det er viktig at glasskannen du kjøper passer perfekt til trakteren, og at den har riktig høyde slik at dryppstopp fungerer optimalt og glassbunnen har korrekt kontakt med varmeplaten.

Det finnes ulike størrelser på glasskannene til Moccamaster, da de varierer ofte mellom 1 liter, 1,25 liter og 1,8 liter. Det er derfor viktig at du er klar over hvilken størrelse du trenger til din Moccamaster trakter på forhånd. Glasskannene følger med lokk, men trenger man bare lokket til glasskannen, så kan dette også kjøpes individuelt på vår nettside.

Vi tilbyr et godt utvalg av glasskanner til din Moccamaster

Hos Quickparts finner du et av de største nettutvalgene innen ulike glasskanner til Moccamaster kaffetraktere. Hos oss kan du få kjøpt originale og optimale glasskanner spesiallaget til Moccamaster traktere. Det er viktig å kjøpe gode deler til Moccamaster trakteren sin, for å sikre seg at den skal fungere best mulig.

Trenger du hjelp til å finne ut hvilken glasskanne som passer til din Moccamaster kaffetrakter, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår dyktige kundeservice på tlf.: 31 90 00 14, via chatten eller send en melding til mail@quickpart.no

Ser du etter: