Trykmeter smart probe - Testo 549i

Original

Trykmeter smart probe - Testo 549i

Varenummer: 1009766

1 992,00 kr 

På lager, leveringstid 3-5 dager

Referenser:
0560254902
Måleinstrument for service og feilsøking i klimaanlegg og kjøleanlegg - betjenes med smarttelefon

For måling av høyt og lavt trykk
Rask og enkel montering for trykkkoblingen
Lite tap av kjølevæske takket være slangeløs tilkobling
Måler uten problemer på lang avstand - Bluetooth målerekkevidde opptil 100 m
Måleområde: -1 til 60 bar.

Praktisk og enkelt måleinstrument

Testo gir deg større mobilitet ved måling: Brukt sammen med smarttelefonen eller nettbrettet, er den hendige Testo 549i høytrykksmåler egnet for å utføre trådløs service og feilsøking på klimaanlegg og kjølesystemer, samt for å installere dem. Måleinstrumentet kan raskt og enkelt festes direkte på trykkkoblingen. Testo 549i gjør det betraktelig enklere å jobbe på trykkforbindelser som er langt fra hverandre, takket være trådløs tilkobling til smarttelefon eller nettbrett.


Siden det ikke er behov for slanger for målingene, går ikke noe kjølemiddel tapt, eller bare en svært liten mengde. Når det brukes sammen med Testo 115i klemtermometer, kan individuelle kjølesystemparametere også beregnes.


 Mer målekomfort takket være appen

Avlesninger kan enkelt ses på terminalenheten din via testo Smart Probes-appen. I tillegg muliggjør appen automatisk beregning av fordampnings- og kondenseringstemperaturer. Alle måledata presenteres enten som et diagram eller en tabell. Til slutt kan måledatarapporten sendes direkte på e-post som pdf- eller Excel-fil.

Merke Modell E-/PNC-nummer Bemerkning

Se som tekst

Testo