Sentralstøvsuger reservedeler og tilbehør


Hvis du mangler nye poser, fittings, slanger eller noe annet til sentralstøvsugeren din, så har vi et stort utvalg til gode nettpriser i et bredt utvalg av merker.

Hvis du er i tvil om hvilke merker du skal velge til sentralstøvsugeren din, så er du velge til å kontakte vår erfarne kundeservice på 31900014, via chatten eller sende en beskjed til mail@quickpart.no

Hold sentralstøvsugeren din i god form

En sentralstøvsuger blir brukt ofte, så deler og tilbehør blir slitt og innimellom skal de skiftes ut. Behovet ditt kan også ha endret seg, så du blir nødt til å bygge ut sentralstøvsugeren med ekstra sugekanaler, lengre slanger og lignende.

Ditt eksisterende munnstykke til din Nilfisk behøver ikke ha gått i stykker for at du skal trenge et nytt. Det er nemlig praktisk å ha flere forskjellige munnstykker å velge imellom, alt etter hva du skal rengjøre.

Våre møbelbørster og møbelmunnstykker er for eksempel praktiske til mange ting – også til rengjøring av bilen.

Hos oss finner du fittingspakker, munnstykker, rørpakker og mye mer fra forskjellige kvalitetsmerker, blant annet

Nilfisk

Nilfisk Frithiof

Electrolux

Finner du ikke det du leter etter, er du velkommen til å kontakte vår erfarne kundeservice på tlf.: 31900014, via chatten eller sende en beskjed til mail@quickpart.no så hjelper vi deg gjerne med å finne den delen du søker etter, så du er sikker på at du mottar den riktige delen.