Kontakt kundeservice på tlf. 31 90 00 14 - mail@quickpart.no - eller skriv til oss på chatten.
Logg inn
Les mer
 
 
Les mer
Klikk her
 
 
Klikk her

Reservedeler og tilbehør til Gorenje vaskemaskiner

Har du en defekt Gorenje vaskemaskin kan vi hjelpe deg, for i langt de fleste tilfeller vil en enkel reparasjon kunne løse problemet, uten at du behøver å kontakte en fagmann.

Hvert år kastes alt for mange hvitevarer helt unødig, men i Quickparts har vi spesialisert oss på reservedeler til vaskemaskiner og derfor har vi et bredt utvalg av deler og da vi er Nordens største uavhengige reservedelsgrossist har vi et bredt utvalg av originale deler, reservedeler og tilbehør samt alternative deler i høy kvalitet, som du finner her.

Derfor har vi mulighet til å kontakte de fleste fabrikanter for å få den delen du leter etter, hvis den enda ikke er opprettet på vårt lager – det har et sortiment av både originale og alternative deler av høy kvalitet, samt adgang til mer enn 6 000 000 forskjellige reservedeler.

Så skulle du mot formodning ikke finne det du ser etter, er du i tvil om produktet ditt, eller har du noen andre spørsmål, så er du velkommen til å kontakte vår erfarne kundeservice på telefon 31900014, via chatten eller sende en beskjed til mail@quickpart.no så hjelper vi deg gjerne med å finne den delen du har bruk for.