Kontakt kundeservice på tlf. 31 90 00 14 - mail@quickpart.no - eller skriv til oss på chatten.
Logg inn

Vakuumposer & tilbehør til vakuummaskiner

Med et vakuumpakker trenger du også poser å vakuumpakke maten din i, samt praktiske tilbehør som vakuumbokser og ekstra slanger, slik at resultatet blir perfekt hver gang.

Her finner du vårt utvalg av tilbehør og reservedeler til vakuumpakkeren din, uavhengig av hvilket merke maskinen din kommer fra. Våre tilbehør passer til de fleste vakuumpakkere fra f.eks OBH, Foodsaver, Caso, Lava og Melissa. Det samme gjelder maskiner fra Food Sealer, Foodcare, Gastroback, Magic Vac, og Sousvide.

Poser til vakuumpakkere av høy kvalitet

Våre vakuumpakkerposer er matvaregodkjent og er derfor også fri for skadelige kjemikalier som f.eks. mykgjørere. De giver ikke heller maten smak eller lukt, og de er derfor det perfekte valget når du trenger å vakuumpakke matvarene dine. Dessuten er posene gjenbrukbare og holder til mange gangers bruk.

I tillegg er posene ekstra sterke og kraftige takker være deres oppbygning av 4 lager, noe som også betyr at de er 100% lufttette. Dette gjør dem perfekte til langtidslagring, selv i kjøleskapet og fryseskapet ettersom de tåler fra -32 grader til +95 grader. Dessuten kan de brukes i mikrobølgeovn og er godkjent til sous vide bruk.