Kontakt kundeservice på tlf. 31 90 00 14 - mail@quickpart.no - eller skriv til oss på chatten.
Logg inn
Les mer
 
 
Les mer
Klikk her
 
 
Klikk her
Gorenje

Reservedeler og tilbehør til din Gorenje tørketrommel.

Hos Quickparts vet vi hvor mye du setter pris på din gamle tørketrommel. Du kjenner den og det ville være flott hvis dens levetid kunne forlenges betydelig, fremfor å gå ut og anskaffe en ny som du skal lære å bruke.

Derfor finner du også et bredt utvalg hos oss av reservedeler og tilbehør til din tørketrommel, så du slipper å bruke tid og ressurser på å finne en ny.

Skulle du mot formodning ikke finne den delen du leter etter, er du i tvil om hvilken del du mangler, eller hvis du har andre spørsmål, så er du velkommen til å kontakte vår erfarne kundeservice på telefon 31900014, via chatten eller sende en beskjed til mail@quickpart.no så hjelper vi deg med å finne den rette delen til din modell.

Reservedeler og tilbehør til din Gorenje tørketrommel.

Gorenje tørketrommelen kan raskt ende med å bli din beste venn, skriver de, og det er da også riktig. Men som ethvert annet vennskap må det pleies, for ellers går det i stykker.

Er uhellet ute og du merker skår i vennskapet – eller har tørketrommelen din sviktet deg helt, kan du allikevel nå å rette opp på det igjen.

Du behøver nemlig ikke å gå ut og investere i et helt nytt vennskap, da en enkelt reservedel kan redde gleden og forlenge vennskapet betydelig.

Da vi er Nordens største uavhengige reservedelsgrossist, har vi et bredt utvalg av originaldeler, reservedeler og tilbehør samt alternative deler av høy kvalitet og du finner dem her.

Derfor har vi mulighet til å kontakte de fleste fabrikanter for å få den delen du leter etter, hvis den enda ikke er opprettet på vårt lager – det har et sortiment av både originale og alternative deler av høy kvalitet, samt adgang til mer enn 6 000 000 forskjellige reservedeler.

Så skulle du mot formodning ikke finne det du ser etter, er du i tvil om produktet ditt, eller har du noen andre spørsmål, så er du velkommen til å kontakte vår erfarne kundeservice på telefon 31900014, via chatten eller sende en beskjed til mail@quickpart.no så hjelper vi deg gjerne med å finne den delen du har bruk for.