Kontakt kundeservice på tlf. 31 90 00 14 - mail@quickpart.no - eller skriv til oss på chatten.
Logg inn

Reservedeler og tilbehør til kjøkkenmaskiner

Med praktiske kjøkkenmaskiner hjemme på kjøkkenbordet har du lagt grunnlaget for å kunne lage masse godbiter, eller rett og slett få hjelp med noen av de praktiske delene i matlagingen. Her finner du derfor alle nødvendige tilbehør og reservedeler til kjøkkenmaskiner fra en rekke produsenter, som blant annet Kenwood, AEG, Smeg og Electrolux.

Vi har det meste på hyllene: Målebegere, blenderkniver, ekstra eltekroker og visper, samt lokk til blandingskåler eller lokkstoppere til blenderen din.

Du vil også finne koblinger, noe som betyr at kjøkkenmaskinen dins bruksområder kan bli ytterligere utvidet med f.eks en grønnsakskutter eller blenderfunksjon.

Reservedeler til kjøkkenmaskiner

Hvis kjøkkenmaskinen din er gått i stykken kan du også finne reservedeler til den. Vi har både den enkle typen som nye knapper, og de mer avanserte delene som styreprint og displayer, samt andre elektroniske reservedeler. Det samme gjelder kabinetter, remmer og ledninger.

Hvis du ikke vet hvilke reservedeler som passer til modellen din eller akkurat hvilken del du trenger kan vi hjelpe deg i vår kundeservice. Det samme gjelder hvis du trenger en reservedel som du ikke kan finne på siden ettersom vi i så fall vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe den.