Kontakt kundeservice på tlf. 31 90 00 14 - mail@quickpart.no - eller skriv til oss på chatten.
Logg inn
 • Original
  Rengjøringsmiddel 150 ml. til Stingray - Unger
  Rengjøringsmiddel 150 ml. til Stingray - UngerVarenr. 311637

  Stingray glassrens. Topp kvalitets glassrens fra 3M Scotchgardᵀᴹ. Pusser og beskytter glass, fjerner effektivt smuss og fett, hurtigtørker uten striper eller flekker, optimale glidegenskaper. Dekker et område på opp til 150m² med normal bruk, lett til middels skitne vinduer. Fungerer som en sterk glassrenser, men uten løsningsmiddel og ammoniakk. Rengjør og beskytter glass og andre silica-baserte overflater som ubehandlet granitt, keramikk og porselen. Får glass og vindusflater til å se rene ut i lang tid. Stingray glassrens inneholder <0,1% VOC (flyktige organiske forbindelser). Reduserer samtidig dugg på speil og andre glassflater. Kan også brukes til å rengjøre andre overflater uten overflatebeskyttelse som f.eks rustfritt stål, krom, aluminium, plast, akrylglass osv.

  Orginalbet.  SRL01
  På eget lager
  65,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Forlengerskaft 0,63 meter Easy Click Stingray
  659,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Forlengerskaft 1,24 meter Easy Click Stingray
  714,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Vaskeovertrekk 25 x 25 x 25 x 0,25 cm. til Stingra
  162,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Stingray vinduspussersett til innendørsbruk- Unger
  Stingray vinduspussersett til innendørsbruk- UngerVarenr. 691328

  Stingray basispakke med håndenhet for innvendig vindusvask. Med en Stingray går vindusvasken som en lek - helt uten bruk av vann. Sett i vaskemiddel, trykk på knappen, og du har rene vinduer på et blunk. Pakken inneholder: 1 StingRay vaskeenhet 1x 150 ml renseveske 1x mikrofiber TriPad 1 x Stingray Deep Clean Microfibre TriPad 1 x Easy-Click-Pole Short, 0,63 m (2ft) 2x AA batterier Med denne vindusvaskeren får du hurtig og enkelt rene vinduer, og den trekantede pusseenheten kan brukes med to forskjellige microfibermopper, som begge to følger med i pakken. Med den ekstra stangen når du nesten en meter opp, og det er tilstrekkelig for de fleste vinduer. Enheten leveres ferdig med vaskemiddel, og selve doseringsenheten drives av batterier. Har du bruk for å nå lenger opp kan du med fordel kombinere den med en teleskopstang, som vil gi større rekkevidde og gjør at du kan nå alle flatene på større vinduespartier, som stuevinduer og butikkfasader. Har du spørsmål til produktet, eller mangler noe tilbehør, så kan du kontakte vår kundeservice på 31 90 00 14, via chatten her på siden, eller send oss en beskjed på mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  SRKT2B
  På eget lager
  1.989,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Stingray sett til vindusvask komplett - Unger
  Stingray sett til vindusvask komplett - UngerVarenr. 317168

  Stingray basispakke med håndenhet for innvendig vindusvask. Med en Stingray går vindusvasken som en lek - helt uten bruk av vann. Sett i vaskemiddel, trykk på knappen, og du har rene vinduer på et blunk. Pakken inneholder: 1 StingRay vaskeenhet 1x 150 ml renseveske 1x mikrofiber TriPad 1 x Stingray Deep Clean Microfibre TriPad 1 x Easy-Click-Pole Short, 0,63 m (2ft) 2 x Easy-Click stang lang 1,24 m (4ft) 2x AA batterier Med denne vindusvaskeren får du hurtig og enkelt rene vinduer, og den trekantede pusseenheten kan brukes med to forskjellige microfibermopper, som begge to følger med i pakken. Med den ekstra stangen når du nesten en meter opp, og det er tilstrekkelig for de fleste vinduer. Enheten leveres ferdig med vaskemiddel, og selve doseringsenheten drives av batterier. Med denne Stingrayen kombinert med teleskopstengene vil du ha en større rekkevidde og gjør at du kan nå alle flatene på større vinduespartier, som stuevinduer og butikkfasader uten bruk av stige eller lift. Har du spørsmål til produktet, eller mangler noe tilbehør, så kan du kontakte vår kundeservice på 31 90 00 14, via chatten her på siden, eller send oss en beskjed på mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  SRKTB, SRKT3B
  På eget lager
  3.015,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Passer til følgende
  StingRay Deep Clean microfiberklut Tripad - Unger
  StingRay Deep Clean microfiberklut Tripad - UngerVarenr. 317172

  StingRay Deep Clean mikrofibermopp til vinduer. Moppen er 25x25x25 cm, og er velegnet når skitne vinduer skal vaskes med StingRay-enheten. VIKTIG: Skal vaskes 2 ganger før bruk - da den vil sette merker på vinduet hvis den brukes uten forvask.

  Orginalbet.  SRPD2
  På eget lager
  215,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Stingray enhet med tank til ioniseret vann - Unger
  Stingray enhet med tank til ioniseret vann - UngerVarenr. 1005862

  Vær oppmerksom på at varen befinner seg på et eksternt lager. Den eneste forskjellen for deg er at du kan forvente litt lengre leveringstid. Du har fortsatt 14 dagers angrefrist fra den dagen du mottar varen, og pengene vil først bli trukket fra din konto når varene blir sendt til deg, og du får beskjed fra oss om at den er på vei. For å være sikker på at reservedelen passer til din modell, så kan du se om den er nevnt under «passer til følgende» NB: Hvis du ikke finner din modell i listen over "passer til følgende", så ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  SROHH
  På ekstern lager
  1.399,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt