Kontakt kundeservice på tlf. 31 90 00 14 - mail@quickpart.no - eller skriv til oss på chatten.
Logg inn
 • Original
  Granulat til genopfyldning av filter 25 liter i en
  1.249,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Ion filteranlegg for rent vann med graunulat
  Ion filteranlegg for rent vann med graunulatVarenr. 317126

  Rentvannsanlegg til vask av vinduer og solceller uten bruk av såpe. Vannet blir ionisert, og tiltrekker seg derfor skittet fra vinduene bedre - og gjør at vinduene blir helt rene uten bruk av vaskemidler - helt miljøvennlig. Du sparer også arbeid, da du slipper å trekke vekk overflødig vann fra vinduet med en skraper. Anlegget brukes til å demineralisere vann, og kan brukes uten strøm, så lenge det er trykk på vannet. Filteranlegget kommer med en sekk granulat som holder til 8 timer effektiv vask (i medium vann). Koblingen er en helt standard kobling, så du kan lett koble din egen hageslange på anlegget og med det lage ionisert vann. Husk at alt vann skal tappes ut av anlegget når det ikke er i bruk, og den bør oppbevares frostfritt. Vi anbefaler at man bruker denne sammen med en nLite-stang, eller et av settene med Optiloc,.

  Orginalbet.  DI12T
  På eget lager
  5.095,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Granulat til ion anlæg DIB61 6 liter
  626,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Vanntilslutning HAN til Unger Hydro Power DI
  Vanntilslutning HAN til Unger Hydro Power DIVarenr. 317152

  Vær oppmerksom på at varen befinner seg på et eksternt lager. Den eneste forskjellen for deg er at du kan forvente litt lengre leveringstid. Du har fortsatt 14 dagers angrefrist fra den dagen du mottar varen, og pengene vil først bli trukket fra din konto når varene blir sendt til deg, og du får beskjed fra oss om at den er på vei. For å være sikker på at reservedelen passer til din modell, så kan du se om den er nevnt under «passer til følgende» NB: Hvis du ikke finner din modell i listen over "passer til følgende", så ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  18776
  På eget lager
  149,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Vannventil til Unger Hydro Power DI
  Vannventil til Unger Hydro Power DIVarenr. 317169

  Orginalbet.  18330
  På eget lager
  175,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Vannkobling HUN til Unger Hydro Power DI
  Vannkobling HUN til Unger Hydro Power DIVarenr. 317170

  Orginalbet.  18775
  På eget lager
  148,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Startsett HydroPower nLite One glassfiber 2,5 m.
  Startsett HydroPower nLite One glassfiber 2,5 m.Varenr. 317175

  Komplett startsett fra Unger. HydroPower nLite One inneholder følgende: 2,5 m glassfiberstang i profesjonell kvalitet 10 meters vannslange fra rentvannsanlegg til børste 1 børste med dyser 1 on/off til styring av vannforbruk 1 rentvannsanlegg Om selve settet: Rentvannsanlegg til vask av vinduer og solceller uten bruk av såpe. Vannet blir ionisert, og tiltrekker seg derfor skittet fra vinduene bedre - og gjør at vinduene blir helt rene uten bruk av vaskemidler - helt miljøvennlig. Du sparer også arbeid, da du slipper å trekke vekk overflødig vann fra vinduet med en skraper. Anlegget brukes til å demineralisere vann, og kan brukes uten strøm, så lenge det er trykk på vannet. Filteranlegget kommer med en sekk granulat som holder til 8 timer effektiv vask (i medium vann). Koblingen er en helt standard kobling, så du kan lett koble din egen hageslange på anlegget og med det lage ionisert vann. Denne pakken er velegnet for semi-profesjonelle vindusvaskere eller rengjøringsfirma som har enkelte oppgaver med vindusvask i 1 plan. Har du 2-planshus eller er du fulltids vindusvsker vil denne pakken bli for liten, og du skal opp og ha en annen versjon.

  Orginalbet.  DIO12
  På eget lager
  7.015,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  HydroPower Ultra Connect 9m vindusvaskesett- Unger
  HydroPower Ultra Connect 9m vindusvaskesett- UngerVarenr. 317176

  Komplett startsett fra Unger. HydroPower Ultra Connect inneholder følgende: 9 m teleskopstang i aluminium i 2 deler / 6 ledd 20 meters vannslange fra rentvannsanlegg til børste 1 27 cm børste med dyser 1 on/off til styring av vannforbruk 1 rentvannsanlegg med TDS-måler og nytt Ultra harpiks-filter. Er du profesjonell vinduspusser anbefaler vi at du kontakter oss for et tilbud på denne pakken. Om selve settet: Rentvannsanlegg til vask av vinduer og solceller uten bruk av såpe. Vannet blir ionisert, og tiltrekker seg derfor skittet fra vinduene bedre - og gjør at vinduene blir helt rene uten bruk av vaskemidler - helt miljøvennlig. Du sparer også arbeid, da du slipper å trekke vekk overflødig vann fra vinduet med en skraper. Anlegget brukes til å demineralisere vann, og kan brukes uten strøm, så lenge det er trykk på vannet. Filteranlegget kommer med et filter som holder til 14-16 timer effektiv vask (i medium vann). Koblingen er en helt standard kobling, så du kan lett koble din egen hageslange på anlegget og med det lage ionisert vann. Denne pakken er velegnet for profesjonelle vindusvaskere eller rengjøringsfirma som har enkelte oppgaver med vindusvask eller rengjøring i 2-3 plan. Har du et lavere hus, eller kun arbeider deltid med vindusvask,så anbefaler vi et mindre sett, vårt 2-meters eller 6-meters kan fint brukes som alternativ.

  Orginalbet.  DIO24
  På ekstern lager
  13.899,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Vindusvaskesett HydroPower nLite 6m - Unger
  Vindusvaskesett HydroPower nLite 6m - UngerVarenr. 317178

  Komplett startsett fra Unger. HydroPower nLite Advance inneholder følgende: 6 m glassfiberstang i 4 deler 20 meters vannslange fra rentvannsanlegg til børste 1 27 cm børste med dyser 1 on/off til styring av vannforbruk 1 rentvannsanlegg på hjul med TDS-måler og harpiks Er du profesjonell vinduspusser anbefaler vi at du kontakter oss for et tilbud på denne pakken. Om selve settet: Rentvannsanlegg til vask av vinduer og solceller uten bruk av såpe. Vannet blir ionisert, og tiltrekker seg derfor skittet fra vinduene bedre - og gjør at vinduene blir helt rene uten bruk av vaskemidler - helt miljøvennlig. Du sparer også arbeid, da du slipper å trekke vekk overflødig vann fra vinduet med en skraper. Anlegget brukes til å demineralisere vann, og kan brukes uten strøm, så lenge det er trykk på vannet. Filteranlegget kommer med en sekk granulat som holder til 14-16 timer effektiv vask (i medium vann). Koblingen er en helt standard kobling, så du kan lett koble din egen hageslange på anlegget og med det lage ionisert vann. Denne pakken er velegnet for profesjonelle vindusvaskere eller rengjøringsfirma som har enkelte oppgaver med vindusvask eller rengjøring i 2-3 plan. Har du 3-planshus ( eller høyere) med solceller på toppen eller arbeider du full tid som vindusvasker vil denne pakken bli for liten, og du skal opp og ha en annen versjon, i retning av vår 8-meterspakke med varenummer 317176.

  Orginalbet.  DIK24
  På ekstern lager
  7.966,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  HydroPower sett 12,2m komplett - Unger
  HydroPower sett 12,2m komplett - UngerVarenr. 1000517

  HydroPower rentvannsanlegg til bruk på vinduer og solceller. Med rent vann slipper du å bruke miljøbelastende vaskemidler eller trekke av med en nal når du vasker - og får et perfekt resultat hver eneste gang. Settet inneholder: - HydroPower® DI 24 l (inkl. TDS-måler + harpikspose + vogn) - nLite® One karbon-teleskopstang 12,20 m - nLite® MultiLink vinkeladapter, 20 cm - nLite® vinkelbørste, 27 cm - nLite® slange, 25 m - HiFlo Control komplett med nLite® klemmer + borrelåsbånd Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  DI048
  På ekstern lager
  29.899,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Harpiks 4 x 6 kg pose - Unger
  Harpiks 4 x 6 kg pose - UngerVarenr. 1001418

  Orginalbet.  
  På eget lager
  2.048,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  HydroPower startsett med teleskopstang 1,2 meter
  HydroPower startsett med teleskopstang 1,2 meterVarenr. 1002125

  HydroPower startsett til vindusvask med rent vand. Brug Ungers nyskabende teknologi og få rene vinduer - uten bruk af såbe, og med et perfekt resultat - hver gang. Pakken inneholder 1x HydroPower Ion filteranlegg med granulat 1x 1,25 meters teleskopstang 1x børstesett med børste, 11m slange med standard gardena-kobling, gevinnadapber og justerbar vinkeladapter Settet kan også med fordel kombineres med startsettet for vindusvask - 317136 hvor du får en 35 cm nal, innvasker, 18l spann og microfiberklud til innvaskeren. Har du spørsmål eller kommentarer, kontakt oss på mail@quickpart.no, telefon 31 70 00 14 eller via chatten her på siden.

  Orginalbet.  
  På eget lager
  3.327,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Passer til følgende
  HydroPower sett nLite One 12,2 meter - Unger
  HydroPower sett nLite One 12,2 meter - UngerVarenr. 1002560

  Vær oppmerksom på at varen befinner seg på et eksternt lager. Den eneste forskjellen for deg er at du kan forvente litt lengre leveringstid. Du har fortsatt 14 dagers angrefrist fra den dagen du mottar varen, og pengene vil først bli trukket fra din konto når varene blir sendt til deg, og du får beskjed fra oss om at den er på vei. For å være sikker på at reservedelen passer til din modell, så kan du se om den er nevnt under «passer til følgende» NB: Hvis du ikke finner din modell i listen over "passer til følgende", så ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  DIO48
  På ekstern lager
  23.299,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  HydroPower rentvannsanlegg 9m
  HydroPower rentvannsanlegg 9m Varenr. 1004278

  Orginalbet.  DIUK2
  På eget lager
  14.470,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  HydroPower rentvannsanlegg stor modell - Unger
  HydroPower rentvannsanlegg stor modell - UngerVarenr. 1004604

  Vær oppmerksom på at varen befinner seg på et eksternt lager. Den eneste forskjellen for deg er at du kan forvente litt lengre leveringstid. Du har fortsatt 14 dagers angrefrist fra den dagen du mottar varen, og pengene vil først bli trukket fra din konto når varene blir sendt til deg, og du får beskjed fra oss om at den er på vei. For å være sikker på at reservedelen passer til din modell, så kan du se om den er nevnt under «passer til følgende» NB: Hvis du ikke finner din modell i listen over "passer til følgende", så ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  DIUH2
  På ekstern lager
  8.989,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  HydroPower rentvannsanlegg stor model med vogn
  HydroPower rentvannsanlegg stor model med vognVarenr. 1004605

  Vær oppmerksom på at varen befinner seg på et eksternt lager. Den eneste forskjellen for deg er at du kan forvente litt lengre leveringstid. Du har fortsatt 14 dagers angrefrist fra den dagen du mottar varen, og pengene vil først bli trukket fra din konto når varene blir sendt til deg, og du får beskjed fra oss om at den er på vei. For å være sikker på at reservedelen passer til din modell, så kan du se om den er nevnt under «passer til følgende» NB: Hvis du ikke finner din modell i listen over "passer til følgende", så ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  DIUH3
  På ekstern lager
  11.999,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  HydroPower® Ultra – Startsett alu 6 m
  HydroPower® Ultra – Startsett alu 6 mVarenr. 1004606

  HydroPower DIUK1 fra Unger er et komplett startsett med en 6 meter teleskopstang i aluminium til effektiv og miljøvennlig rengjøring av både vinduer, glasspartier, solceller og fasader. 6 meters teleskopstang i 4 deler når opp til høy 2. etasje / lav 3. etasje. Vekten på teleskopstangen er lav, og du vil derfor kunne ha en større rekkevidde. Rentvannssystemet fjerner kalk og urenheter fra vannet ved hjelp av et harpiksfilter, og dette gjør at du får rene vinduer uten striper, og du slipper å bruke mopp eller trekke av vannet med nal etter vask. Unger Hydro Power Ultra kommer med Ungers nyeste generasjon filter, som utnytter Di-filteret opp til 30% mer effektivt enn tidligere utgaver av HydroPower. Unger Hydropower Ultra leveres med innebygget flowcontroll og ekstra kraftige koblinger. Stussen til slangen er en vanlig kobling til hageslange, og som en oppgradering til tidligere modeller er denne nå i metall. Enheten krever vanntilgang – ellers har du ikke noe trykk på vannet. Innhold: HydroPower Ultra S DIUH1 med TDS-måler og filter nLite Connect 6 m.aluminiumsstang HiFlo MultiLink vinkeladapter nLite vinkelbørste, 27 cm. nLite slange, 20 m. HiFlo nLite vannkontroll

  Orginalbet.  DIUK1
  På eget lager
  7.299,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  HydroPower® Ultra – komplett sett, kulfiber 7,5 m
  17.995,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  HydroPower® Ultra – Komplett sett kullfiber 10 m
  22.899,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Ultra Harpiks HydroPower® Filter 3 stk til DIUH1
  1.899,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Harpiks til HydroPower® Ultra Large 1 sett 3 stk
  1.899,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  HydroPower® transportvogn til rentvannsanlegg
  HydroPower® transportvogn til rentvannsanleggVarenr. 1004877

  Vær oppmerksom på at varen befinner seg på et eksternt lager. Den eneste forskjellen for deg er at du kan forvente litt lengre leveringstid. Du har fortsatt 14 dagers angrefrist fra den dagen du mottar varen, og pengene vil først bli trukket fra din konto når varene blir sendt til deg, og du får beskjed fra oss om at den er på vei. For å være sikker på at reservedelen passer til din modell, så kan du se om den er nevnt under «passer til følgende» NB: Hvis du ikke finner din modell i listen over "passer til følgende", så ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  DICRT
  På ekstern lager
  4.649,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  Forlengerstykke 3m aluminium - Unger
  Forlengerstykke 3m aluminium - UngerVarenr. 1005163

  Vær oppmerksom på at varen befinner seg på et eksternt lager. Den eneste forskjellen for deg er at du kan forvente litt lengre leveringstid. Du har fortsatt 14 dagers angrefrist fra den dagen du mottar varen, og pengene vil først bli trukket fra din konto når varene blir sendt til deg, og du får beskjed fra oss om at den er på vei. For å være sikker på at reservedelen passer til din modell, så kan du se om den er nevnt under «passer til følgende» NB: Hvis du ikke finner din modell i listen over "passer til følgende", så ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  AN30G
  På eget lager
  649,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  nLite Connect Carbon forlengerstang 3.50 m
  nLite Connect Carbon forlengerstang 3.50 m Varenr. 1005822

  Vær oppmerksom på at varen befinner seg på et eksternt lager. Den eneste forskjellen for deg er at du kan forvente litt lengre leveringstid. Du har fortsatt 14 dagers angrefrist fra den dagen du mottar varen, og pengene vil først bli trukket fra din konto når varene blir sendt til deg, og du får beskjed fra oss om at den er på vei. For å være sikker på at reservedelen passer til din modell, så kan du se om den er nevnt under «passer til følgende» NB: Hvis du ikke finner din modell i listen over "passer til følgende", så ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  CT35G
  På ekstern lager
  4.299,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt
 • Original
  Passer til følgende
  nLite Connect Carbon Master teleskopstang 6.75 m
  nLite Connect Carbon Master teleskopstang 6.75 mVarenr. 1005820

  Vær oppmerksom på at varen befinner seg på et eksternt lager. Den eneste forskjellen for deg er at du kan forvente litt lengre leveringstid. Du har fortsatt 14 dagers angrefrist fra den dagen du mottar varen, og pengene vil først bli trukket fra din konto når varene blir sendt til deg, og du får beskjed fra oss om at den er på vei. For å være sikker på at reservedelen passer til din modell, så kan du se om den er nevnt under «passer til følgende» NB: Hvis du ikke finner din modell i listen over "passer til følgende", så ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

  Orginalbet.  CT67G
  På ekstern lager
  8.285,00 NOK
  Kjøp nå Se frakt