Kontakt kundeservice på tlf. 31 90 00 14 - mail@quickpart.no - eller skriv til oss på chatten.
Logg inn

Privatlivspolitik hos Quickparts

Introduksjon
Når du besøker vår nettbutikk innsamles det opplysninger om deg som kan brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt samt til å øke verdien av informasjonen som vises på siden. Dersom du ikke ønsker at det innsamles opplysninger, bør du slette informasjonskapslene dine (se veiledning) og unngå videre benyttelse av nettbutikken. Nedenfor har vi utdypet hvilken informasjon som innsamles, formålet med den og hvilke tredjeparter som har tilgang til den.

Informasjonskapsler (cookies)
Nettbutikken bruker informasjonskapsler - en tekstfil som gjemmes på din PC, mobil eller tilsvarende med det formålet å gjenkjenne enheten, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler. Se veiledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Dersom du sletter eller blokkerer informasjonskapsler vil annonser kunne bli mindre relevante for deg og opptre hyppigere. Du kan dessuten risikere at nettbutikken ikke fungerer optimalt samt at det vil være innhold du ikke kan få adgang til.

Nettbutikken inneholder informasjonskapsler fra tredjeparter som i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook Pixel og Analytics
  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Google Tag Manager
  • Hotjar
  • Cookie-tillatelse
  • DoubleClick
  • EmailPlatform
  • Zendesk chat

Generelt
Personopplysninger er all slags informasjon som i et eller annet omfang kan henføres til deg. Når du benytter vår nettbutikk innsamler og behandler vi en mengde slik data. Det skjer f.eks via alm. tilgang til innhold dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, ved øvrig bruk av tjenester eller kjøp via nettbutikken.  

Vi innsamler og behandler vanligvis følgende typer opplysninger: En unik ID og tekniske opplysninger om din PC, nettbrett eller mobiltelefon, ditt IP-nummer (IP er anonymisert), geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfanget du selv gir eksplisitt samtykke hertil og selv inntaster dataene, behandles dessuten: Navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsopplysninger. Det vil vanligvis være i forbindelse med opprettelse av en konto eller ved kjøp.

Sikkerhet
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mot at dine opplysninger ved uhell eller på ulovlig vis blir slettet, offentliggjort, tapt, forringet eller kommer til uvedkommendes kjennskap, misbrukes eller på øvrig vis behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonsene som vil ha størst sannsynlighet for å være relevante for deg, registrere dine kjøp og betalinger samt til å kunne levere de tjenestene du har etterspurt, som f.eks å fremsende et nyhetsbrev. Utover dette anvender vi opplysningene til å optimere våre tjenester og innhold.

Oppbevaringsperiode
Opplysningene oppbevares i det tidsrommet som er tillatt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av karakteren av opplysningen og bakgrunnen for oppbevaringen. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjon slettes.

Deling av opplysninger

Data om din bruk av nettbutikken, hvilke annonser du mottar og evt. klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.v. videregis til tredjeparter i det omfanget disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om i avsnittet om ’informasjonskapsler’ ovenfor. Opplysningene anvendes til målretting av annonsering.

 

Vi benytter i tillegg en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og kan ikke anvende dem til egne formål.

Deling av personopplysninger som navn og e-post m.v. vil kun skje dersom du gir samtykke til dette. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i land som kan gi dine opplysninger en tilstrekkelig beskyttelse.  

Det er Quickparts’ ansvar å sikre at dine opplysninger ikke blir misbrukt. Derfor stiller vi høye krav til våre partnere når dine personopplysninger blir brukt utenfor Quickparts. Vi sikrer derfor alltid at våre partnere garanterer at dine personopplysninger er beskyttet.

Quickparts samarbeider med to eksterne databehandlere utenfor EU. Det dreier seg om Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc., som begge er etablert i USA. De fornødne garantier for overførsel av opplysninger til USA er sikret gjennom databehandlerens sertifisering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

 

•                     kopi av Google LLCs sertifisering kan finnes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

•                     kopi av Facebook Inc.s sertifisering kan finnes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Opplysning, innsigelse, endring, dataportabilitet og sletting

Du kan alltid kontakte oss for å få opplyst hvilke av dine personopplysninger vi ligger inne med. Dette kan skje ved henvendelse til

Quickparts NUF

ORG 915651518 MVA

Fynsgade 12-14

6400 Sønderborg

Danmark

Tlf.: 31 90 00 14

E-mail: mail@quickpart.no

Om det finnes feil i våre opplysninger kan du alltid be om å få dem rettet så vi har de riktige, og du har rett til å få utlevert opplysningene i et alminnelig format (dataportabilitet). Har du ønsker om endring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til å skrive til oss på ovennevnte e-postadresse.

Dersom du ikke lenger ønsker at vi skal behandle dine personopplysninger eller om du ønsker at vi skal begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du også sende oss en anmodning om dette i ovennevnte e-postadresse.

Dine opplysninger (unntatt din e-postadresse dersom du har gitt samtykke til behandling av den med henblikk på mottagelse av tilbud) vil bli slettet 60 måneder etter at du har mottatt din vare.

Om du ønsker å trekke ditt samtykke til behandling av din e-postadresse (så vi kan sende deg våre nyhetsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid skje ved å klikke på en link i det enkelte nyhetsbrevet.

Dersom du ønsker å klage på Quickparts’ behandling av dine personopplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, skriftlig Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo. Læs mere her; https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/