Originale reservedeler og tilbehør til din Electrolux støvsuger

Electrolux har et bredt utvalg av støvsugere som passer til nettopp dine behov – og det samme har vi i reservedeler og tilbehør.

Det er aldri morsomt når tingene ikke fungerer slik som du gjerne vil at de skal fungere – og det gjelder også for din støvsuging.

Finner du ikke det du ser etter, er du i tvil om produktet ditt eller hvis du har andre spørsmål, så er du velkommen til å kontakte vår erfarne kundeservice på telefon 31900014, via chatten eller sende en beskjed til mail@quickpart.no så hjelper vi deg gjerne med å finne den rette delen til din støvsuger.

Har din Electrolux støvsuger gått i stykker og hoper skitten seg opp?

Fortvil ikke. Det er som regel slett ikke nødvendig å investere i en helt ny støvsuger, selv om Electrolux har et bredt utvalg av muligheter.

Det er nemlig tid og penger å spare ved å beholde din gamle støvsuger, ved bare å skifte ut den enkelte del som har gått i stykker grunnet slitasje.

Om du så har bruk for et nytt filter, en ny motor, kabinettdeler, batterier eller brytere har vi et bredt utvalg, blant et mye større sortiment.

Da vi er Nordens største uavhengige reservedelsgrossist, har vi et bredt utvalg av originaldeler, reservedeler og tilbehør samt alternative deler av høy kvalitet og du finner dem her.

Derfor har vi mulighet til å kontakte de fleste fabrikanter for å få den delen du leter etter, hvis den enda ikke er opprettet på vårt lager – det har et sortiment av både originale og alternative deler av høy kvalitet, samt adgang til mer enn 6 000 000 forskjellige reservedeler.

Så skulle du mot formodning ikke finne det du ser etter, er du i tvil om ditt produkt, eller hvis du har andre spørsmål, så er du velkommen til å kontakte vår erfarne kundeservice på telefon 31900014, via chatten eller sende en beskjed til mail@quickpart.no så hjelper vi deg gjerne med å finne den delen du har bruk for.