Lekasjesøker till brennbare gasser

Lekasjesøker till brennbare gasser

Varenummer: 311665

5 420,00 kr 

På eksternt lager

Vær oppmerksom på at varen befinner seg på et eksternt lager. Den eneste forskjellen for deg er at du kan forvente litt lengre leveringstid. Du har fortsatt 90 dagers angrefrist fra den dagen du mottar varen, og pengene vil først bli trukket fra din konto når varene blir sendt til deg, og du får beskjed fra oss om at den er på vei. For å være sikker på at reservedelen passer til din modell, så kan du se om den er nevnt under «passer til følgende» NB: Hvis du ikke finner din modell i listen over "passer til følgende", så ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

Referenser:
09001117

Læsøger ELD-C-EX til brandbare gasser

·         Model: ELD-C-EX

·         MSHA certificeret

Lækagesøgeren har numerisk indikation af lækagestørrelse samt automatisk kalibrering og 3 følsomhedsniveauer – ned til 10 ppm (metan).

Apparatet er i besiddelse af en Audio Mute-funktion, en indikator for lavt batteri og sensor med lang levetid.

Denne lækagesøger benyttes til brandbare gasser og reagerer bl.a. på acetone, acetylen, ammoniak, benzen, benzin, butan, ethan, ethanol, og andre alkoholer. Ethylen, hydrogen, hydrogensulfid, industrielle opløsningsmidler, iso-butan, metan, metylæter, propan, toluen, xylen.

 

Varenummer: 311665

Merke Modell E-/PNC-nummer Bemerkning