Firmakonto hos Quickparts Business


Quickparts Business gjør det lett for deg som firmakunde, offentlig institusjon eller lignende å handle hos Quickparts.
Det er mulig å få EHF-fakturering eller faktura sendt til hovedkontor og varer levert på den enkelte institusjon/avdeling.

Quickparts Business er for profesjonelle montører og reparatører, som ikke bare kjøper varer til eget forbruk, men også bruker det på jobb. Dette gjelder også andre firmakunder, som også til eget bruk jevnlig kan trenge reservedeler, avkalknings og rengjøringsmidler eller utstyr til vindusvask fra vårt sortiment.

Når dere foretar store eller jevnlige innkjøp er det nemlig langt enklere for dere å ha en Business-konto, og vi kan tilby gode priser på det du kjøper mest av, både ved engangskjøp og ved faste intervall.
Det er gratis å være en del av Quickparts Business og dere forplikter dere verken til noe minstekjøp eller et visst antall ordrer. Konseptet er utelukkende en løsning som skal gjøre det enklere for dere som virksomhet, forening eller offentlig institusjon å handle hos oss.

Som Quickparts Business-kunde får dere en felles konto som alle i deres forening eller avdeling kan bruke så dere ikke er avhengige av en fast innkjøper.

Slik blir dere en del av Quickparts Business


Utfyll kontaktskjemaet nedenfor og beskriv kort i kommentarfeltet hvilke deler/utstyr dere trenger, så blir dere kontaktet av oss og får en konto.
Haster det? Send innkjøpsrekvisisjon og fakturaopplysninger til mail@quickpart.no så ekspederer vi den med det samme.

Hvis dere gjerne vil høre mer før dere bestemmer dere, er dere velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 31 90 00 14, via chatten her på siden eller sende en e-post til mail@quickpart.no. Vi svarer (stort sett) med det samme, og hjelper dere gjerne i gang, eller med å finne riktige deler og tilbehør.
Kontakt
Felt som er merket med stjerne (*) skal fylles ut.
Personvern *