Ecodecalk Mini avkalkingsmiddel for kaffemaskiner

Original

Ecodecalk Mini avkalkingsmiddel for kaffemaskiner

Varenummer: 1012779

190,00 kr 

Vær oppmerksom på at varen befinner seg på et eksternt lager. Den eneste forskjellen for deg er at du kan forvente litt lengre leveringstid. Du har fortsatt 90 dagers angrefrist fra den dagen du mottar varen, og pengene vil først bli trukket fra din konto når varene blir sendt til deg, og du får beskjed fra oss om at den er på vei. For å være sikker på at reservedelen passer til din modell, så kan du se om den er nevnt under «passer til følgende» NB: Hvis du ikke finner din modell i listen over "passer til følgende", så ta kontakt med vår kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 31 90 00 14, via chat her på siden, eller sende en beskjed til mail@quickpart.no.

Referenser:
9029798718, M3BICD200
Original
Rensetabletter for espressomaskiner

197,00 kr 

På eksternt lager

Ecodecalk Mini afkalker til kaffemaskiner

·         Mærke: AEG, Electrolux, Zanussi

·         Mængde: 2 x 100 ml

 

En kaffemaskine bør afkalkes regelmæssigt, både for at kunne yde sit bedste, men også for at forlænge maskinens levetid. Gør du dette, er du sikret en velfungerende kaffemaskine, der brygger kaffe med optimal smag og aroma. Samtidig har maskinen et mindre strømforbrug. Bor du et sted med meget kalk i vandet, anbefaler vi at du afkalker din maskine hver 14. dag

Denne Ecodecalker fra AEG, Zanussi og Electrolux hjælper dig med at vedlige holde din maskine nemt og effektivt. Følg blot vejledningen og din kaffe er god hver eneste gang.

 

Varenummer: 1012779

Merke Modell E-/PNC-nummer Bemerkning

Se som tekst

AEG
Zanussi
Electrolux