Beskyttelseshus Mellom i tre for varmepumpe

Universal

Beskyttelseshus Mellom i tre for varmepumpe

Varenummer: 314115

2 299,00 kr 

På lager, leveringstid 3-5 dager

Referenser:
EW 3003-0
Universal
Beskyttelseshus Mellem svart i tre til varmepumpe

2 699,00 kr 

På eksternt lager

Beskyttelseshus i tre for varmepumpe

  • Merke: Eden Wood
  • Materiale: Ubehandlet furu, FSC-sertifisert
  • Innvendige mål: B: 940 mm H: 730 mm D: 450 mm
  • Utvendige mål: B: 100 mm H: 730 mm D: 500 mm
  • Inkludert braketter og monteringsanvisning 

Beskytt varmepumpen din mot vind, vær og hærverk med dette vakre trebeskyttelseshuset fra svenske Eden Wood. Huset er naturligvis laget av FSC-sertifisert furu med kryssfinertak. 
Denne modellen er laget av ubehandlet tre, og du kan male huset. Ikke bare for å matche omgivelsene, men også for å forlenge levetiden. 
Lyet er raskt og enkelt å montere med de fire medfølgende monteringsbrakettene og monteringsanvisningen. Du kan også laste ned monteringsanvisningen på denne siden. 
Du får et vakkert og sterkt beskyttelseshus som forlenger varmepumpens levetid, skjermer varmepumpen og reduserer støyen fra den. Alt i alt en veldig god løsning. 
Beskyttelseshuset er testet av det svenske forskningsinstituttet SP og designet spesielt for ikke å redusere varmepumpens effektivitet. 

Varenummer: 314115 

Hos Quickparts har vi et bredt utvalg av tilbehør og reservedeler til installasjon og drift av varmepumper. Hvis du ikke finner akkurat det du leter etter, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice, så skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg.
Merke Modell E-/PNC-nummer Bemerkning